Danfoss Meeting Centre

The renovation of Danfoss headquarters at Als covers 2900 m2 renovation of office area to a meeting centre with lounge, meeting room, restaurant and a new extension with kitchen. The project description was to join meeting and conference facilities at ground level directly related to the main entrance and reception building.
Transparency and light characterize the interior by a number of special objects that define the different areas of the meeting centre.
A 20 m long, green wall is a key element to show the guests lounge area in its whole. The wall is planted with a smooth, fine and vibrant green surface. An eye catcher in form of a 1.6 meter high water sculpture is placed in the heart of the building and is surrounded by mirroring water walls.  A great balance of noble materials, art and unique design solution.